Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kom naar ons Mid-Herfst Festival

september 28 @ 16:00 - 19:00

Kom het Mid-Autumn Festival met ons vieren op Zuyd Hogeschool in de tuin! We hebben erg veel zin om het festival te vieren op 28 september van 16:00-19:00. Elk jaar tijdens het Mid-Autumn Festival komen Chinese families samen om mooncakes te eten onder het betoverende maanlicht. We willen de traditie voortzetten en ons omringen met gelach en vreugde. Daarom vragen we jullie om vrienden en familie uit te nodigen naar dit feest zodat we echt met z’n allen samen zijn.

Dit jaar kun je je eigen snowskin mooncakes maken en deze vullen met fruit, ijs, custard, red bean en noem maar op! Proef de mooncakes, speel spelletje, zing mee op onze karoake en vooral erg belangrijk: geniet van het eten!

Tijdens dit evenement is er ook een kans om naar onze cursusboeken te bekijken en vragen te stellen aan onze Chinees leraren over onze cursussen. Zo kun je ook meteen iedereen ontmoeten van ons team!

Dit festival is voor iedereen! Zuyd student, CIM student, UM student en diegene die graag het mid-herfst festival wil vieren!

Geïnteresseerd? schrijf je in zodat wij weten hoeveel mensen er komen, zo verkomen we voedselverspilling!

Mid Autumn Festival Registration
First
Last
Enter Email
Confirm Email

Gegevens

Datum:
september 28
Tijd:
16:00 - 19:00

Locatie

Zuyd Hogeschool Garden
Brusselseweg 150
Maastricht, 6217 HB Nederland

Organisator

Confucius Instituut Maastricht
Menu