Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kom naar ons Mid-Herfst Festival

28 september 2023 @ 16:00 - 19:00

Kom het Mid-Autumn Festival met ons vieren op Zuyd Hogeschool in de tuin! We hebben erg veel zin om het festival te vieren op 28 september van 16:00-19:00. Elk jaar tijdens het Mid-Autumn Festival komen Chinese families samen om mooncakes te eten onder het betoverende maanlicht. We willen de traditie voortzetten en ons omringen met gelach en vreugde. Daarom vragen we jullie om vrienden en familie uit te nodigen naar dit feest zodat we echt met z’n allen samen zijn.

Dit jaar kun je je eigen snowskin mooncakes maken en deze vullen met fruit, ijs, custard, red bean en noem maar op! Proef de mooncakes, speel spelletje, zing mee op onze karoake en vooral erg belangrijk: geniet van het eten!

Tijdens dit evenement is er ook een kans om naar onze cursusboeken te bekijken en vragen te stellen aan onze Chinees leraren over onze cursussen. Zo kun je ook meteen iedereen ontmoeten van ons team!

Dit festival is voor iedereen! Zuyd student, CIM student, UM student en diegene die graag het mid-herfst festival wil vieren!

Geïnteresseerd? schrijf je in zodat wij weten hoeveel mensen er komen, zo verkomen we voedselverspilling!

BELANGRIJK: door de grote hoeveelheid van mensen, moeten we de inschrijving stopzetten. Je kunt je niet meer inschrijven.

Gegevens

Datum:
28 september 2023
Tijd:
16:00 - 19:00

Locatie

Zuyd Hogeschool Garden
Brusselseweg 150
Maastricht, 6217 HB Nederland

Organisator

Confucius Instituut Maastricht
Menu