Uitwisseling

Onze uitwisselingsactiviteiten zijn ontworpen om interculturele uitwisseling te stimuleren en de leerervaring te verbeteren voor studenten die Chinees studeren. Op deze pagina vind je al onze evenementen en projecten. Doe met ons mee om met het ontdekken, leren en een verbinding maken in een mondiale leeromgeving!

Zomerkamp naar China

Elk jaar bieden we een zomerkamp aan dat studenten onderdompelt in de Chinese taal en cultuur door middel van interactieve activiteiten en lessen. Studeer aan onze partneruniversiteit in Dalian en bezoek Beijing, Shanghai en/of Chengdu!

Chinese Bridge Spreekcompetitie

Onze Chinese Bridge Spreekwedstrijd biedt een dynamisch platform voor studenten om hun taalvaardigheid en culturele kennis te tonen, terwijl ze concurreren met leeftijdsgenoten van over de hele wereld. Voorafgaand aan de competitie is er een leuk onderdompelingsweekend waarin je samen met je leeftijdsgenoten meedoet aan interactieve Chinese lessen en activiteiten.

Studiebeurs – Studeer in China

Wij bieden studiebeurzen aan om toegewijde studenten te ondersteunen in hun Chinese studies, waardoor ze hun begrip en waardering voor de taal en cultuur kunnen verdiepen.

Informatie zal worden bijgewerkt.

Menu