Examens

CIM is een officieel geregistreerd testcentrum voor verschillende Chinese vaardigheidsexamens. Ons centrum is toegewijd aan het bieden van een professionele en ondersteunende omgeving voor individuen die hun Chinese taalvaardigheden willen beoordelen en toetsen. Wij bieden toegang tot de meest erkende en gerespecteerde examens in Chinese taalvaardigheid, zodat kandidaten met vertrouwen hun certificeringsdoelen kunnen bereiken.

HSK examens

Het HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) examen is een internationaal erkende gestandaardiseerde test die de Chinese taalvaardigheid meet bij niet-moedertaalsprekers. Het HSK-examen beoordeelt het vermogen van een kandidaat om Chinees te gebruiken in dagelijkse, academische en professionele omgevingen. Het examen is verdeeld in zes niveaus, van HSK 1 (beginner) tot HSK 6 (gevorderd). Het wordt veel gebruikt voor educatieve en professionele doeleinden, waaronder toelating tot universiteiten, studiebeurzen en functie-eisen, en dient als een betrouwbare maatstaf voor Chinese taalvaardigheid.

Chinese Leraren Certificaat Examens (CTCSOL)

Het CTCSOL (Certificate for Teachers of Chinese to Speakers of Other Languages) examen is een professionele certificering ontworpen voor individuen die Chinees leraar willen worden. Het CTCSOL-examen beoordeelt de kennis, vaardigheden en onderwijsmethoden van een kandidaat die nodig zijn voor het effectief onderwijzen van Chinees aan niet-moedertaalsprekers. Het verkrijgen van de CTCSOL-certificering toont een hoog niveau van bekwaamheid aan en wordt wereldwijd erkend, waardoor carrièremogelijkheden voor (toekomstige) Chinese leraren worden verbeterd.

Menu