Zomerkamp in China

Houd je van avontuur? Nieuwe mensen leren kennen? En tegelijkertijd kennis te maken met een bijzondere taal en cultuur? Dan hebben wij de perfecte summer getaway voor jou.

Ons zomerkamp is een unieke ervaring om kennis te maken met China. Ga op reis en leer meer over de Chinese taal, cultuur en maak kennis met de mensen. studeer aan onze partneruniversiteit in Dalian en bezoek Beijing en Chengdu met ons. Dompel jezelf 2 weken onder in het Chinese leven, de Chinese taal & cultuur. Maak onderweg nieuwe vrienden, bezoek bekende bezienswaardigheden en internationale organisaties en vergeet zeker niet te genieten van al het lekkere eten!  

CIM studenten en alumni
Het zomerkampprogramma is vrij van kosten* voor CIM studenten en CIM alumni. U kunt de CIM Summer Camp beurs rechtstreeks bij ons aanvragen. De beurs dekt het onderwijsprogramma, het verblijf en het reisprogramma in Beijing, Dalian of Shanghai.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.  

Externe studenten
Externe studenten kunnen zich aanmelden voor CIM Summer Camp voor een duur van één tot drie weken in Beijing, Dalian, Chengdu en/of Shanghai. De kosten die verbonden zijn aan het programma variëren van ongeveer 400- 500 euro per week. De kosten dekken het hotel, binnenlands vervoer, het educatieve programma, reisprogramma’s en bezoeken aan internationale organisaties*.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.

Belangrijk om te weten

  • Helaas kunnen studenten niet twee keer op achter elkaar meegaan met onze zomerkamp. Met deze maatregel zorgen we ervoor dat iedereen een kans heeft om naar China te gaan met ons!
  • Je moet een HSK 2 examen certificaat of hoger hebben die nog geldig is.
  • je bent tussen de 18-30 jaar oud

Wil je meedoen aan onze zomerkamp, schrijf je dan in voor onze nieuwsletter zodat je de inschrijving niet mist!

Menu