Chinese Bridge Spreekcompetitie

De Chinese Bridge Competitie is een internationale spreekwedstrijd, die dient als een platform voor culturele en educatieve interactie. Het biedt getalenteerde studenten de kans om hun taalvaardigheid te demonstreren. Het is een evenement voor studenten van de Chinese taal om hun leerervaringen uit te wisselen en te delen. Het is ook een mooie kans als een opstapje naar academische en/of carrièredoelen.

De winnaar van de Chinese Bridge heeft de kans om naar China te gaan om Nederland te vertegenwoordigen in de Internationale Chinese Bridge competitie. Niet alleen is het een prachtige kans om te groeien en je Chinees niveau te verhogen, je zult ook veel nieuwe vrienden ontmoeten uit meer dan 130 landen!

Ben je nieuwsgierig? Stap uit je comfortzone en ga met ons mee op een reis door ons 3-daagse taalonderdompelingsweekend! Tijdens het 3-daagse taal- en cultuurweekend kun je je Chinees verbeteren en werken aan je spreekvaardigheid. De 3 dagen zijn gevuld met diverse taalworkshops, culturele en sportieve activiteiten, en leuke momenten waarin we deze ervaring samen beleven met de ondersteuning van onze native Chinese docenten.

Wil je deelnemen aan onze Chinese Bridge? We hebben elk jaar rond mei/juni onze Chinese Bridge competitie en weekend. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te worden gebracht wanneer we de volgende Chinese Bridge 汉语桥 aankondigen! Of stuur een mail naar info@confuciusmaastricht.nl, zodat we een plekje voor je kunnen vrijhouden!

Chinese Bridge 2024

HYQ participants
HYQ participants
HYQ participants

Lees hier al onze HYQ nieuws:

Menu