The Immersion Camp afterstory

De 22e Chinese Bridge Speech Contest – Dutch Final Immersion Camp heeft dit weekend plaatsgevonden op Kasteelhoeve Wange. We waren omringd met de schoonheid en rust van de natuur. We kunnen niet wachten om deze onvergetelijke herinneringen met jullie te herbeleven. De Chinese Bridge Speech Contest van dit jaar overtrof alle verwachtingen met een unieke twist die onze deelnemers onderdompelde in de Chinese taal en cultuur tijdens een driedaags immersion camp. We organiseerden taalworkshops en verschillende culturele activiteiten, waaronder Taiji, spelletjes, Chinees koken en schilderen. Zes uitstekende studenten van de Rijksuniversiteit Groningen en Zuyd Hogeschool hebben deelgenomen aan deze onderdompelende ervaring, en het was erg opmerkelijk om hun groei in zowel de Chinese taalvaardigheid als cultureel bewustzijn te zien. Het immersion camp bood niet alleen plezier en opwinding, maar bleek ook zeer leerzaam te zijn, waardoor de deelnemers in korte tijd een verbazingwekkende hoeveelheid konden leren.

Wij willen onze deelnemers en winnaars van harte feliciteren. Mirthe Fishcher van de Zuyd Hogeschool heeft de eerste plaats behaald, Rosalie Louwes, die slechts anderhalf jaar Chinees heeft gestudeerd, heeft de tweede plaats behaald, en Manon Weedage heeft de derde plaats behaald. Ezabados Eszter en Jona Prins hebben de harten van het publiek gestolen met hun talenten in Chinese kalligrafie en traditionele Chinese schilderkunst. Rosalie heeft de prijs voor de meest welbespraakte speech gewonnen.

Uiteindelijk maakten het gedeelde gelach, de vriendschap en de culturele verkenning van de Chinese Bridge Speech Contest een buitengewone en onvergetelijke ervaring. Wij wensen deze getalenteerde jonge vrouwen het allerbeste toe in hun voortdurende reis in de Chinese taal, in de hoop anderen te inspireren om een vergelijkbaar pad te bewandelen.

We zullen dieper ingaan op het verhaal en de ervaring van onze eerste plaats winnaar, Mirthe, tijdens het Chinese immersion camp. Blijf op de hoogte terwijl we ook de ervaringen en verhalen van onze andere opmerkelijke deelnemers delen.

Menu