Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Chinese Kunst workshop en rondleiding bij TEFAF

maart 9 - maart 13

€70

“Na afronding van deze workshop zullen deelnemers praktische vaardigheden hebben verworven in het ontcijferen van symbolen en karakters, waardoor ze Chinese kunst met een meer geïnformeerde blik kunnen verkennen en waarderen.”

Ben jij geïnteresseerd in Chinese kunst en wil je meer te weten komen over de geschiedenis en de achterliggende symboliek en filosofie? Dan is deze workshop voor jou! Ontdek de rijke geschiedenis van Chinese kunst en bewonder prachtige kunstwerken tijdens deze unieke workshop en tour gehouden op de beroemde TEFAF-beurs in Maastricht.

Details:
  • Tijd: zaterdag 9 maart 9:30-12:00 (gevolgd door rondleiding) of woensdag 13 maart 13:30-16:00 (gevolgd door rondleiding)
  • Plaats: MECC Maastricht TEFAF, Forum 100, 6229 GV, Maastricht, Nederland
  • Prijs: 70 euro (incl. entreeticket, workshop, rondleiding & parkeren) incl. btw

Op zaterdag 16 maart organiseren we een ‘terugkomdag’ bij het Confucius Instituut op de Brusselseweg 150, 6217 HB in Maastricht. Dit is een aanvullende, interactieve workshop bij het Confucius Instituut zelf. De deelnemers kunnen dan een aantal basis Chinese karakters leren, en daarnaast kalligrafielessen volgen.

Inhoud:
  • Workshop over Chinese kunst – Laat je onderdompelen in de fascinerende wereld van Chinese fine arts tijdens een inspirerende workshop. Ontdek de betekenis achter verschillende kunstvormen, symboliek en historische context.
  • Rondleiding door de TEFAF-beurs – Geniet van een exclusieve tour langs de meest prachtige Chinese kunstwerken op de TEFAF-beurs, geleid door onze ervaren gids. Krijg inzicht in de verschillende kunstwerken en ontdek zeldzame stukken die de rijke geschiedenis van China weerspiegelen.
  • Netwerken – Ontmoet gelijkgestemde kunstliefhebbers en deel je ervaringen. Deel jouw inzichten, bespreek de ervaringen van de dag en creëer waardevolle connecties.

Mis deze unieke gelegenheid niet om de betoverende wereld van Chinese kunst te verkennen tijdens de TEFAF Maastricht. Reserveer snel, want de beschikbaarheid is beperkt. We kijken ernaar uit je te verwelkomen op dit exclusieve evenement!

Voor dit event geldt een minimumaantal deelnemers. Het Confucius Instituut behoudt zich het recht voor om bij te weinig aanmeldingen deze workshop met rondleiding te annuleren.

Gegevens

Begin:
maart 9
Einde:
maart 13
Kosten:
€70
Evenement Categorieën:
,

Locatie

TEFAF MECC Maastricht

Organisator

Confucius Instituut Maastricht
Menu