Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Authentieke Chinese Thee Ceremonie -Lente Editie-

april 14 @ 09:00 - 12:30

€29.95

Als gevolg van een succesvolle theeceremonie vorig jaar tijdens onze Welzijnsmaand presenteren wij een nieuwe authentieke Chinese theeceremonie! Dit keer gaan we kijken naar de theeën die perfect zijn voor in de lente. De theeën worden geserveerd in een traditionele theeceremonie. Verwen jezelf en geniet van de geuren en smaken die thee ons brengt. Laat je onderdompelen in een rijke ervaring op de prachtige en exclusieve locatie van The International Butler Academy in Simpelveld.

Tijdens de ceremonie zul je verschillende smaken thee proeven, geserveerd in een gezellige en intieme setting. We zullen samen van de thee genieten en praten over zijn gezondheidsvoordelen. We kunnen niet wachten om dit belangrijke deel van de Chinese cultuur met jou te delen!

Hoe ziet de thee ceremonie eruit?

We beginnen met een korte introductie over thee, wat zijn de gezondheidsvoordelen, waarom drinken we het, wat zijn de verschillende thee soorten en wat voor verschil maakt het?

Daarna zullen we verdergaan met een traditionele Chinese thee ceremonie, waarin we van de verschillende thee genieten. Niet alleen leer je hoe je je thee moet voorbereiden en wat de gezondheidsvoordelen zijn, je leert ook hoe een thee ceremonie in elkaar zit!

 

Tijdvakken

Dit evenement staat open voor iedereen! Het zal plaatsvinden op 14 April2024 . Tijdens het evenement zijn er twee tijdvakken:

Tijdvak 1: 10:00u – 11:00u

Tijdvak 2: 11:30u – 12:30u

 

Plaats

The International Butler Academy

Pater Damiaanstraat 38, 6369 SV Simpelveld

NOTE: Locatie kan altijd nog veranderen, u zult dan op tijd op de hoogte gehouden worden.

Gegevens

Datum:
april 14
Tijd:
09:00 - 12:30
Kosten:
€29.95
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Confucius Instituut Maastricht

Locatie

The International Butler Academy
Pater Damiaanstraat 38
Simpelveld, Limburg 6369 SV Nederland
+ Google Maps
Menu