Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Zomerkamp in China!

1 juli 2023 @ 08:00 - 24 augustus 2023 @ 17:00

Zomerkamp in China!

Houd je van avontuur? Nieuwe mensen leren kennen? En tegelijkertijd kennis te maken met een bijzondere taal en cultuur? Dan hebben wij de perfecte summer getaway voor jou.

Deze zomer gaat ons zomerkamp weer van start! Een unieke ervaring om kennis te maken met China. Ga op reis en leer meer over de Chinese taal, cultuur en maak kennis met de mensen. studeer aan onze partneruniversiteiten in Dalian, Beijing en Shanghai en dompel jezelf 2-3 weken onder in het Chinese leven, de Chinese taal & cultuur. Maak onderweg nieuwe vrienden, bezoek bekende bezienswaardigheden en internationale organisaties en vergeet zeker niet te genieten van al het lekkere eten!  

Planning & organisatie

De zomerkampprogramma’s zullen plaatsvinden in juli – augustus 2023. Alle educatieve programma’s worden verzorgd door ervaren docenten en professoren. 

Kosten

CIM studenten en alumni
Het zomerkampprogramma is vrij van kosten* voor CIM studenten en CIM alumni. U kunt de CIM Summer Camp beurs rechtstreeks bij ons aanvragen. De beurs dekt het onderwijsprogramma, het verblijf en het reisprogramma in Beijing, Dalian of Shanghai.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.  

Externe studenten
Externe studenten kunnen zich aanmelden voor CIM Summer Camp voor een duur van één tot drie weken in Beijing, Dalian, Chengdu en/of Shanghai. De kosten die verbonden zijn aan het programma variëren van ongeveer 400- 500 euro per week. De kosten dekken het hotel, binnenlands vervoer, het educatieve programma, reisprogramma’s en bezoeken aan internationale organisaties*.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.

Belangrijke update: De CIM summer camp beurs is reeds vol. 

Het belooft een geweldige zomer te worden!

Aan de vermelde informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen/fouten zijn onder voorbehoud

Gegevens

Begin:
1 juli 2023 @ 08:00
Einde:
24 augustus 2023 @ 17:00
Evenement Categorie:
Menu