Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkamp in China 2024

augustus 16 - augustus 31

summercamp in China/ Zomerkamp in China 2024

Dit jaar hoef je geen visum aan te vragen om op zomerkamp te gaan!

Zomerkamp in China 2024!

Houd je van avontuur? Nieuwe mensen leren kennen? En tegelijkertijd kennis te maken met een bijzondere taal en cultuur? Dan hebben wij de perfecte summer getaway voor jou.

Opkomende zomer 2024 gaat ons zomerkamp weer van start! Een unieke ervaring om kennis te maken met China. Ga op reis en leer meer over de Chinese taal, cultuur en maak kennis met de mensen. studeer aan onze partneruniversiteit in Dalian en bezoek Beijing en Chengdu met ons. Dompel jezelf 2 weken onder in het Chinese leven, de Chinese taal & cultuur. Maak onderweg nieuwe vrienden, bezoek bekende bezienswaardigheden en internationale organisaties en vergeet zeker niet te genieten van al het lekkere eten!  

Planning & organisatie

De zomerkampprogramma’s zullen plaatsvinden in augustus 2024. Alle educatieve programma’s worden verzorgd door ervaren docenten en professoren. Een gedetailleerd programma zal nog volgen met exacte datums en tijden, houd onze nieuwsbrief dus in de gaten! Via onze nieuwsbrief krijg je meteen updates.

Visum

Vanaf 1 december 2023 tot 30 november 2024 hebben Nederlandse paspoorthouders geen visum nodig om naar China te reizen. Zolang het verblijf niet langer is dan 15 dagen. Het zomerkamp duurt 2 weken (14 dagen), dus het zomerkamp van dit jaar is zeer bijzonder en toegankelijk voor alle Nederlandse paspoorthouders. Als je van plan bent om langer in China te verblijven na het zomerkamp, vraag dan een visum aan, aangezien dat langer dan 15 dagen zal zijn!

Kosten

CIM studenten en alumni
Het zomerkampprogramma is vrij van kosten* voor CIM studenten en CIM alumni. U kunt de CIM Summer Camp beurs rechtstreeks bij ons aanvragen. De beurs dekt het onderwijsprogramma, het verblijf en het reisprogramma in Beijing, Dalian of Shanghai.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.  

Externe studenten
Externe studenten kunnen zich aanmelden voor CIM Summer Camp voor een duur van één tot drie weken in Beijing, Dalian, Chengdu en/of Shanghai. De kosten die verbonden zijn aan het programma variëren van ongeveer 400- 500 euro per week. De kosten dekken het hotel, binnenlands vervoer, het educatieve programma, reisprogramma’s en bezoeken aan internationale organisaties*.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.

Belangrijk om te weten
  • Helaas kunnen studenten die op onze zomerkamp 2023 zijn geweest, niet meedoen aan de zomerkamp van 2024. Met deze maatregel zorgen we ervoor dat iedereen een kans heeft om naar China te gaan met ons!
  • Je moet een HSK 2 examen certificaat of hoger hebben die nog geldig is.
  • je bent tussen de 18-30 jaar oud

indien je interesse hebt, vul dan onze registratie formulier in hieronder. Schrijf je snel in, onze zomerkampen zitten snel vol!

Je kunt je inschrijven tot  14-07-2024.

Summer camp registration 2024

Summer camp registration 2024

First
Last
Are you a CIM alumni or student?
Do you already have an HSK 2 certificate?

Het belooft een geweldige zomer te worden!

Aan de vermelde informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen/fouten zijn onder voorbehoud

Gegevens

Begin:
augustus 16
Einde:
augustus 31
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Confucius Instituut Maastricht
Menu