Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Zomerkamp in China 2024

26 augustus 2024 - 9 september 2024

summercamp in China/ Zomerkamp in China 2024
Zomerkamp in China 2024!

Houd je van avontuur? Nieuwe mensen leren kennen? En tegelijkertijd kennis te maken met een bijzondere taal en cultuur? Dan hebben wij de perfecte summer getaway voor jou.

Opkomende zomer 2024 gaat ons zomerkamp weer van start! Een unieke ervaring om kennis te maken met China. Ga op reis en leer meer over de Chinese taal, cultuur en maak kennis met de mensen. studeer aan onze partneruniversiteiten in Dalian, Beijing en Shanghai en dompel jezelf 2-3 weken onder in het Chinese leven, de Chinese taal & cultuur. Maak onderweg nieuwe vrienden, bezoek bekende bezienswaardigheden en internationale organisaties en vergeet zeker niet te genieten van al het lekkere eten!  

Planning & organisatie

De zomerkampprogramma’s zullen plaatsvinden in augustus 2024. Alle educatieve programma’s worden verzorgd door ervaren docenten en professoren. Een gedetailleerd programma zal nog volgen met exacte datums en tijden, houd onze nieuwsbrief dus in de gaten! Via onze nieuwsbrief krijg je meteen updates.

Kosten

CIM studenten en alumni
Het zomerkampprogramma is vrij van kosten* voor CIM studenten en CIM alumni. U kunt de CIM Summer Camp beurs rechtstreeks bij ons aanvragen. De beurs dekt het onderwijsprogramma, het verblijf en het reisprogramma in Beijing, Dalian of Shanghai.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.  

Externe studenten
Externe studenten kunnen zich aanmelden voor CIM Summer Camp voor een duur van één tot drie weken in Beijing, Dalian, Chengdu en/of Shanghai. De kosten die verbonden zijn aan het programma variëren van ongeveer 400- 500 euro per week. De kosten dekken het hotel, binnenlands vervoer, het educatieve programma, reisprogramma’s en bezoeken aan internationale organisaties*.
*Internationale vliegtickets en visa dienen zelf te worden bekostigd.

Belangrijk om te weten

Helaas kunnen studenten die op onze zomerkamp 2023 zijn geweest, niet meedoen aan de zomerkamp van 2024. Met deze maatregel zorgen we ervoor dat iedereen een kans heeft om naar China te gaan met ons! Verder MOET je een HSK 2 examen certificaat of hoger hebben die nog geldig is.

indien je interesse hebt, stuur dan een mailtje naar info@confuciusmaastricht.nl met de volgende gegevens

  • Je naam en email adress om contact met je op te nemen.
  • Ben je ingescheven als CIM student of alumni?

Schrijf je snel in, onze zomerkampen zitten snel vol!

Het belooft een geweldige zomer te worden!

Subscribe to our newsletter

* indicates required

Intuit Mailchimp

Aan de vermelde informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend en wijzigingen/fouten zijn onder voorbehoud

Gegevens

Begin:
26 augustus 2024
Einde:
9 september 2024
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Confucius Instituut Maastricht
Menu