Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Chinese Bridge 2024 taalimmersie weekend!

mei 17 - mei 19

€30

Het is tijd voor de 23e editie van de ‘Chinese Bridge’ Chinese Spreekwedstrijd 2024 – De Nederlandse finale!

汉语桥比赛 is een internationale Chinese spreekwedstrijd die als podium dient voor culturele en educatieve interactie. Het biedt getalenteerde studenten de kans om hun taalvaardigheid te demonstreren en vertrouwen te krijgen in hun spreken. Het is een evenement voor Chinese taalstudenten om hun leerervaringen uit te wisselen en te delen. Het is ook een opstap naar academische en/of carrière doelen.

Nieuwsgierig? Stap uit je comfortzone en ga met ons mee op reis en schrijf je in voor een 3-daags taal immersieweekend! Tijdens het 3-daagse taal- en cultuurweekend kun je je Chinees verbeteren en werken aan je Chinese spreekvaardigheid.  De 3 dagen zijn gevuld met verschillende taalworkshops, zowel culturele als sportieve activiteiten en leuke momenten waar we samen met de ondersteuning van onze native coaches deze ervaring aangaan. We kunnen wel één ding verklappen: Er is een hotpot/bbq avond!

Niet alleen word je goed voorbereid voor de wedstrijd, je ontmoet nieuwe mensen, ervaart nieuwe dingen en leert meer over de Chinese cultuur.

Datum en locatie

  • Het weekend van 17 – 19 mei 2024.
  • Kasteel Limbricht, Allee 1, 6141 AV Limbricht, Nederland

Wie kan meedoen?

  • Je bent een student in Nederland, tussen 18-30 jaar en je hebt geen Chinese opvoedingsachtergrond of Chinees Mandarijns als je moedertaal.
  • Je bent niet de eerste winnaar van de Chinese Bridge vorig jaar (2023)

Belangrijk om te weten

  • Om zeker te zijn van je komst, vragen we een eenmalig bedrag van 30 euro. De kosten van accomodatie, ontbijt, lunch, diner, activiteiten en workshops worden door ons gedekt.
  • Tijdens het weekend is er een informele talentenshow waar studenten hun talenten kunnen laten zien. Je performance moet gerelateerd zijn aan de Chinese cultuur. Denk bijvoorbeeld aan: kalligrafie, schilderen, muziek, dans, theater, gedichten, sport etc. Wees vooral creatief
  • Er zijn voorbereidende video’s nodig, die aan de jury worden voorgelegd en dienovereenkomstig worden gerangschikt. De instructies voor het uploaden van video’s worden na de registratie verzonden.

Programma

Ben je geinteresseerd? Je kunt je inschrijven tot 31 maart 2024. schrijf je dan in:
2024 Chinese Speech contest - Registration
姓名/Name
姓名/Name
名/First Name
姓/Surname
出生地点/Place of Birth:
出生地点/Place of Birth:
城市 City
国家 Country

Maximum file size: 516MB

本人自愿报名参加第22届"汉语桥"世界大学生中文比赛全荷大区赛,并郑重作出声明,承诺遵守如下规则: I am willing to participate in the 22nd 'Chinese Bridge'-Chinese Proficiency Competition for Foreign College Students-the NL 2023 Competition voluntarily and I hereby declare that:
Privacy * By checking this box, you agree that the Confucius Institute Maastricht can store and process your personal data as described in our Privacy Policy.*
Start Over

Gegevens

Begin:
mei 17
Einde:
mei 19
Kosten:
€30
Evenement Categorieën:
,

Organisator

Confucius Instituut Maastricht

Locatie

Kasteel Limbricht
2 Allee
Limbricht, Limburg 6141AV Nederland
+ Google Maps
Menu