Kijk LIVE mee met de 20ste Chinese Bridge Spreekwedstrijd

Wil je meer leren over de Chinese taal en cultuur? En wil je onze kandidaten aanmoedigen terwijl ze ons verrassen met al hun talenten en talenkennis?

De 20e Chinese Bridge spreekwedstrijd wordt op 15 juli 14:00 (GMT +1 Amsterdam) LIVE uitgezonden!

We zijn ook dit jaar weer ontzettend trots op onze 5 kandidaten van o.a. Leiden, Maastricht en Leeuwarden die hun Chinese taalvaardigheden en talenten met een Chinees thema zullen demonstreren tijdens de wedstrijd.

CIM zal de wedstrijd middels een livestream uitzenden zodat iedereen vanuit thuis kan meekijken. Ook zullen alle optredens worden voorzien van Engels ondertiteling voor de niet Chinees sprekers onder ons. Op deze manier kun je de deelnemers steunen en aanmoedigen en tegelijkertijd je eigen taalkennis testen! Hoe veel kun jij verstaan?

One World, One Family

Wat kun je verwachten? Tijdens de wedstrijd komen de volgende onderdelen aan bod:

  • Een speech omtrent het thema One World, One Family en een korte zelfintroductie over de kandidaat.
  • Een Q&A-ronde waarin deelnemers één vraag krijgen over de Chinese taal, Chinese cultuur of Sustainable Development Goals (SDG) onderwerpen.
  • Een talentendemonstratie waarbij deelnemers een van hun talenten met ons delen. Denk hierbij aan Chinese kalligrafie, poëzierecitatie, zang, vechtsporten, papier snijden, masker schilderen, enz.

Onze deelnemers maken kans op geweldige prijzen! De 1e prijs is een reis naar China om deel te nemen in de wereldwijde finale van de Chinese Bridge wedstrijd*. Daarnaast ontvangt de top 3 kandidaten een uitdagende stageplek bij o.a. de Sino-Europe Services Desk of LIOF, de uitgever The Rightx Company, de Limburgse startup Eggxpert, of SEIPA en een van haar internationale partners.

Reserveer nu je plek in het publiek! We vragen je om je middels onderstaande aanmeldformulier eenmalig aan te melden zodat we je op de dag van de wedstrijd per e-mail de link kunnen toesturen om de live stream te bekijken. Laat je verrassen door onze kandidaten en zien we jou 15 juli om hen aan te moedigen?

Voor vragen neem contact met ons op via  info@confuciusmaastricht.nl

* I.v.m Covid-19 kunnen de voorwaarden en condities afwijken.

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk

Registratie:

Menu