Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Let’s go hiking

20 november 2022 @ 11:00 - 14:00

Laten we gaan wandelen!

November staat voor ons in het teken van gezondheid. Vitaliteit en welzijn zijn belangrijk. In de Chinese cultuur spelen gezondheid, (mentaal) welzijn en actief zijn een belangrijke rol in het dagelijks leven. We nodigen jullie daarom uit om deel te nemen aan ons November Health Month-programma en samen met ons een wandeling in de natuur te maken! Een perfecte manier om te genieten van de prachtige natuur, de omgeving van Maastricht en tevens een moment om op te laden, te genieten van de frisse herfstlucht en een energieboost te krijgen!

Wat kun je verwachten? We hebben een wandeling van 2 uur gepland op de prachtige Sint-Pietersberg in Maastricht. Tijdens deze sociale wandeling is er volop tijd om met elkaar te praten, te wandelen en nieuwe mensen te ontmoeten! We gebruiken deze wandeling ook om een ​​kleine wedstrijd te organiseren; wij noemen het de ‘genezende kracht’ fotowedstrijd! Dat betekent dat je tijdens de wandeling foto’s kunt maken. Foto’s van het prachtige landschap, een krachtig groeiende plant, een levendig dier of een mooi moment tussen je vrienden!

Na de wandeling kun de foto insturen waar je het meest trots op bent. We verzamelen ze en organiseren een fotowedstrijd. Je kunt dan stemmen op de foto die in jouw ogen de beste ‘helende kracht’ vastlegt. De winnaar krijgt een cadeau van ons instituut.

Laten we ontspannen in de natuur, genieten en wat tijd samen doorbrengen!

Graag aanmelden voor 10 nov. 17.00 uur*. We hebben slechts 20 plekken beschikbaar voor deze activiteit, dus wie het eerst komt, het eerst maalt.

*De gedetailleerde informatie wordt 5 dagen van tevoren per e-mail verzonden. Houd er rekening mee dat de datum en tijd kunnen worden gewijzigd afhankelijk van het weer en of andere omstandigheden.

We zien jullie graag de 20e!

Registration Hiking November 2022
Privacy * Door dit vakje aan te vinken, gaat u ermee akkoord dat het Confucius Instituut Maastricht uw persoonsgegevens kan opslaan en verwerken zoals beschreven in ons Privacybeleid.*
reCAPTCHA

Gegevens

Datum:
20 november 2022
Tijd:
11:00 - 14:00
Evenement Categorie:
Menu