CIM wenst u fijne feestdagen!

Het feestseizoen is eindelijk aangebroken en de kerst staat voor de deur! Door de COVID-19-pandemie was dit een uitdagend jaar – niet alleen voor ons maar voor de wereld; bij CIM moesten we ons onderwijs op locatie snel transformeren naar een online omgeving om ervoor te zorgen dat onze lessen konden doorgaan en we zo toch een positieve leerervaring voor studenten konden blijven bieden.

Ondanks de uitdagingen was 2020 niet allemaal negatief. Het gaf ons meer tijd om met ons gezin en onszelf door te brengen. Nu het jaar ten einde loopt, is het een uitstekende tijd om na te denken over het jaar en waar mogelijk steun en vrolijkheid te verspreiden. Dit jaar hebben we veel mensen initiatieven zien opzetten om anderen in hun gemeenschap te helpen – in Maastricht zijn Facebook-buurtgroepen die kwetsbare bewoners ondersteunen en lokale bedrijven een hart onder de riem steken, populaire manieren geworden om een ​​gevoel van gedeelde gemeenschap op te bouwen. Misschien zal dit ook jou inspireren om rond te kijken en iets te vinden dat jij kunt doen om mensen te helpen en de feestvreugde te verspreiden!

We hechten veel waarde aan gezondheid, vooral in een jaar waarin we extra bewust moeten zijn. Tijdens onze gezondheidsmaanden in november en december hebben we veel informatie op onze socials geplaatst om jullie gezondheidsdoelen te ondersteunen! Als je je niet zo happy voelt, kun je onze berichten bekijken om te zien of er informatie is die je zou kunnen gebruiken.

We wensen jullie allemaal het beste voor 2021! We hopen dat je veilig en gezond blijft en dat 2021 een geweldig jaar wordt!

CIM

Menu