Blijf fit terwijl je vanuit huis werkt!

Voor alle harde werkers thuis; productief zijn en werk afmaken is belangrijk, maar het is ook belangrijk om voor je lichaam te zorgen! In samenwerking met NVGF heeft het Confucius Instituut Maastricht effectieve bewegingsoefeningen geselecteerd die je thuis kunt doen! Deze oefeningen zijn door dhr. Gao Peng, fysiotherapeut bij het NVGF, samengesteld en zijn een combinatie van bewegingen uit Ba Duan Jin, Yi Jin Jing en fysiotherapie.

Na een paar uur achter je computer te hebben gezeten is het belangrijk dat je genoeg beweging krijgt. Krijg nieuwe energie door deze effectieve oefeningen! Je kan deze makkelijk tijdens je pauze doen en zo je spieren stretchen en versterken.  Het kost maar een paar minuten van je tijd en zou het stijve gevoel in je lichaam kunnen voorkomen.

De laatste paar dagen heb je misschien al wat oefeningen voorbij zien komen op onze Facebook pagina. Via deze link kun je alle oefeningen downloaden in één PDF bestand zodat je het makkelijk met je vrienden en collega’s kunt delen en het natuurlijk ook voor jezelf kunt gebruiken. Laten we onze fysieke gezondheid een boost geven!

Zorg goed voor jezelf en blijf gezond!

Menu