Ontmoet de BCT leraren!

Rob Kuster

Sinoloog

Rob Kuster is sinoloog, hij studeerde aan de Universiteit Leiden en Nankai University met als specialisatie Chinese taalkunde. Rob heeft veel ervaring met lesgeven in modern en zakelijk Chinees.

Interculturele communicatie en internationalisering hebben zijn interesse. Hij is intensief betrokken geweest bij ondernemerschapsonderwijs, heeft internationale samenwerking en uitwisseling tot stand gebracht met Chinese partners en was medeoprichter van Confucius Instituut Maastricht.

Yan Fu

Lerares Chinees (Mandarijn)

Yan Fu komt uit China. Met het certificaat van accreditatie in het onderwijzen van Chinees als tweede taal (TSCL), geeft ze al meer dan 12 jaar les mandarijn in Shanghai, Sanya en Chengdu. Ze richt zich voornamelijk op het leren van mandarijn doormiddel van HSK-cursussen en BCT-cursussen voor de expats die in verschillende velden werken.

Ze is ook geïnteresseerd in het ontwikkelen van nieuwe cursussen en het creëren van variatie in klassen. Ze is zeer nauwkeurig en georganiseerd. Ze organiseert ook graag succesvolle Chinese culturele activiteiten.

Aanmelden voor een cursus

Aanmelden voor een cursus

Hoe heeft u ons gevonden?
reCAPTCHA

Ons nieuwe cursusrooster staat online!

Registreren voor de cursussen van maart is nu mogelijk.

Klik Hier

CIM’s jaarlijkse event staat weer voor de deur!

Een seminar over innovatie in online educatie.

Voor meer informatie en registratie:

Klik hier