Chinese language and culture cafe

Ben je geïnteresseerd in de Chinese taal en cultuur? Wil je op een informele en boeiende manier meer leren over China? en meteen je Chinees spreekvaardigheid opfrissen of bijhouden? Dan is het Language and Culture Cafe van CIM de plek voor jou!

In ons nieuwe virtuele Taal- en Cultuurcafé duiken we maandelijks dieper in op Chinese onderwerpen, door middel van o.a. workshops! We lanceren het café om mensen met gedeelde interesses in de Chinese taal en cultuur (virtueel) samen te brengen. Deelnemers kunnen oefenen met spreken van de Chinese taal in een informele omgeving, terwijl ze ook meer leren over de unieke culturele aspecten van China.

De workshops worden gegeven door CIM-docenten die graag hun kennis en ervaringen met de Chinese taal en cultuur willen delen met cafébezoekers. We hebben verschillende leuke en informatieve onderwerpen gepland, zoals live kooksessies, traditionele muziek, taalintroductie en meer. Neem gerust contact met ons op voor onderwerp suggesties!

De cafébijeenkomsten vinden elke derde week van de maand plaats. Later dit jaar zullen we taalgerichte café-sessies toevoegen die zullen focussen op verschillende onderdelen van het leren van de Chinese taal. Iedereen is welkom en zijn er geen kosten verbonden aan deelname.

Als je mee wilt doen aan een van de workshops, meld je dan aan via de eventspagina. Hier vindt je een overzicht van de komende, geplande evenementen. Ons eerste evenement, een kook workshop, vindt plaats op 24 april. We hopen je snel te zien! Blijf ons volgen om meer updates te ontvangen!

* Vanwege de COVID-19-pandemie vindt het Taal- en Cultuurcafé voorlopig online plaats.

Menu