Nieuwe lessen bij Confucius Instituut Maastricht!

Dit studiesemester is bijna ten einde. Gelukkig is Confucius Instituut Maastricht na de zomervakantie terug met nieuwe (HSK) lessen! Naast onze reguliere HSK lessen hebben we vanaf september ook enkele nieuwe lessen in ons cursusaanbod: Kalligrafie, Get to know Chinese en HSK Plus.

HSK Plus is speciaal ontworpen om meer aandacht te besteden aan Chinese spreekvaardigheid. Tijdens de lessen komen de aspecten luisteren, lezen, spreken en schrijven aan bod maar de focus ligt vooral op het spreken. Er zullen tijdens de lessen dan ook onderwerpen uit het dagelijks leven centraal staan. Je kunt met deze cursus beginnen nadat je HSK 3 hebt voltooid en daarnaast is deze les perfect voor degene die HSK 4 nog niet aandurven en graag nog wat meer zouden willen oefenen om zo hun spreekvaardigheid te verbeteren. Krijg de tonen onder de knie, leer nieuwe woorden en spreek Chinees alsof het je moedertaal is!

Heb je nog nooit Chinees gestudeerd? Dan is deze nieuwe cursus Get to know Chinese een goede start! Dit is een cursus voor beginners met als doel om je kennis te laten maken met de taal, de karakters én we nemen je mee in de eeuwenoude Chinese cultuur! Tijdens de lessen komen verschillende thema’s aan bod met daarin handige woorden en uitdrukkingen die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Na deze cursus ben je helemaal klaar gestoomd om zelfverzekerd aan HSK 1 te beginnen!

Naast HSK Plus en Get to know Chinese, bieden we ook een nieuwe kalligrafie cursus aan. Tijdens deze workshop leer je de basis en geschiedenis kennen van Chinese kalligrafie,  gaan we aan de slag met het schrijven van traditionele en vereenvoudigde karakters, en komen onderwerpen als Chinese etiquette en oude gedichten aan bod. De cursus duurt een uur per sessie per week. Totaal zullen er 8 sessies plaatsvinden.

Houd onze social media en website in de gaten om te zien wanneer je je kan registreren voor de nieuwe lessen. We zien je graag volgend semester!

Volg ons op Instagram:@confuciusinstitutemaastricht

Volg ons op LinkedIn: Confucius Institute Maastricht

Volg ons op Facebook: Confucius Institute Maastricht

Menu