你好! Welkom bij HSK standaard cursus niveau 6A.

Wat kunt u verwachten van HSK 6A (hànyǔ shuǐpíng kǎoshì liù A)?

  • Voor de gevorderde student. De focus ligt op het begrijpend lezen van teksten en conversatie in het Chinees aan de hand van onderwerpen die worden behandeld in het boek.
  • U leert veel nieuwe vocabulaire (书面语) en grammatica.
  • Tijdens HSK 6 wordt uw woordenschat en grammatica uitgebreid en bent u in staat om meer en vloeiender gesprekken te kunnen voeren in het Chinees. 
  • Oefen met medecursisten in een interactieve lesomgeving
  • Krijg persoonlijke feedback van onze ervaren docenten
  • Bereidt u voor op het HSK 6 examen

Studieduur
15 lessen van 2 uur. Daarnaast is zelfstudie van 60u uur aanbevolen. Deze cursus is bedoeld voor cursisten die HSK 5B hebben afgerond of al een zeer goede kennis van de Chinese taal hebben. Tijdens de cursus komen alle aspecten van de Chinese taal, zoals luister-, lees-, spreek- en schrijfvaardigheid aan bod. De cursus 6a wordt behandeld over 2 studie semesters.

Hybride lesvorm
U kunt deze cursus ook online volgen*. Hybride onderwijs is een vorm van onderwijs waarbij ‘online’ en ‘in-class’ leerlingen samen zitten en zo tegelijkertijd onderwijs volgen in een onderwijsomgeving. De hybride cursus is dus een online cursus welke ook vanuit thuis kan worden gevolgd. Extra geschikt voor wanneer u verder weg woont of niet elke week fysiek bij de les aanwezig kan zijn.

*Wanneer u de cursus online wenst te volgen kies dan voor ‘Online’ bij uw deelnamelocatie.

Daarnaast krijgen de cursisten toegang tot ons online learning platform waar de docent zowel het lesmateriaal als ook extra studiematerialen ter beschikking zal stellen.

Instructietaal
Deze cursus wordt gegeven door een van onze ervaren docenten. Afhankelijk van de groepsamenstelling wordt de cursus in het Chinees/Nederlands of Chinees/Engels gegeven.

Studiemateriaal
De studieboeken voor de cursus HSK 6A zijn inbegrepen bij de cursusprijs.

Belangrijke informatie
Voor elke cursus hanteren wij een minimaal aantal van 5 en een maximaal aantal van 15 cursisten. Mocht een cursus niet van start kunnen gaan dan zullen wij u daar tijdig over informeren en krijgt u het cursusgeld van ons terug.

HSK examen
Wanneer u de cursus HSK 6A en HSK 6B heeft afgerond, kunt u zich aanmelden voor het HSK 6 examen. Voor meer informatie over HSK examens kijkt u hier.

Ons nieuwe cursusrooster staat online!

Registreren voor de cursussen van maart is nu mogelijk.

Klik Hier

CIM’s jaarlijkse event staat weer voor de deur!

Een seminar over innovatie in online educatie.

Voor meer informatie en registratie:

Klik hier